Yoeri L’ Abee boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Feest

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Yoeri l'Abée is geboren op 8 februari 1991 te Breda, en is nu woonachtig in Etten-Leur. Al vanaf zijn tweede is hij bezig met muziek, instrumenten en vermaakt hij op feestjes iedereen door idolen te playbacken. Zo deed hij op 10-jarige leeftijd mee aan de voorrondes van de playbackshow als Gradje Damen, en won deze voorrondes met glans. Yoeri mocht toen in het Chassé theater in Breda meedoen aan de grote playbackshow. Daar werd hij verdienstelijk derde.

Yoeri L' Abee boeken

De zangcarrière van Yoeri kwam in 2006 in een stroomversnelling. Zo kwam hij, via via, in contact met de tekstschrijver André Kooiman die voor Yoeri een eigen liedje heeft geschreven: 'Op zoek naar de liefde'. Jurgen Hinten (NE producties) is verantwoordelijk voor het gehele arrangement. In mei 2008 mocht Yoeri bij Johan Hense van V.N.C. Producties een platencontract tekenen. Zijn eerste single werd toen uitgebracht!

Boekingen van Yoeri L' Abee

Zondag 29 juni 2008 is een dag die Yoeri niet snel zal vergeten. Op deze dag mocht hij zijn single voor het eerst presenteren aan het grote publiek. Het café Hof van Holland in Etten-Leur was afgeladen met mensen en de recensies waren uitstekend. Het liedje was goed in de smaak gevallen. Hierna heeft Yoeri bij diverse radiostations in het gehele land zijn nummer gepromoot en treedt hij bij diverse gelegenheden op. Inmiddels heeft Yoeri al meer dan 10 singles op zijn naam staan.

Direct Yoeri L' Abee huren? Klik hier voor boekingen van Yoeri L 'Abee

Video afspelen

Yoeri L’ Abee boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag