Willem Mulder boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Willem Mulder boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig

Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij zijn verdere leven wou gaan doen.Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon want dat vond hij zo’n mooi instrument. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende "Lach en een Traan show van Johnny Hoes.

Willem Mulder boeken

Op 15 jarige leeftijd kwam Willem bij de Havenzangers Echter er was 1 probleem. Hij zat nog op school. Toen Willem samen met zijn vader een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen. Met de Havenzangers heeft hij inmiddels vele hits op zijn naam staan; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, ’s Nachts na tweeën, kregen 9 gouden en 5 platina platen, een Edison, een Gouden muziek cassette en Willem kreeg in 2003 een koninklijke onderscheiding.

Boekingen van Willem Mulder

In 2007 besloot Willem om als solo artiest verder te gaan. Hij bracht 3 succesvolle solo singels uit. "Een Gouden Ster", "Mag Ik Bij Je Blijven" en "JIJ". In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn zoon Wesley het nieuwe feestduo Mulder&Mulder. Samen veroverden ze heel Nederland met o.a. hun hit "Cheerio".

Direct Willem Mulder huren? Klik hier voor boekingen van Willem Mulder


Toon meer