Willem Barth boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied kennen Willem Barth allang. De zanger uit Doetinchem is een echte ‘self made man’ waarbij het ondernemen in het bloed zit. Zoals elke rechtgeaarde ondernemer weet, is stilstand achteruitgang. Zodoende blijft Willem Barth zichzelf ook muzikaal steeds ontwikkelen en daarmee bouwt hij gestaag aan een steeds groter wordend succes. Op het nieuwe album Verboden Liefde zet Willem Barth de lijn door die met de vorige cd Gevoel Van Liefde uit 2012 is ingezet. Niet zozeer muzikaal, maar juist op het gebied van het verkennen van de muzikale grenzen. Niet stilstaan, maar vooruit denken.

Willem Barth boeken

Willem Barth heeft zich met zijn eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld. Barth werd ontdekt door John Spencer en brak in 2009 landelijk door met de hitsingle Aan Alle Mooie Meiden. Ook met nummers als Bella Bella Signorina, Lieve Heer Heb Medelij en Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen wist hij in rap tempo uit te groeien tot een van de smaakmakers binnen het volkse segment.

Boekingen van Willem Barth

Nu het tijd is voor wederom een verdieping in zijn carrière heeft hij samengewerkt met zanger, producer, componist en tekstschrijver Frank Verkooyen, die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts, Grant & Forsyth en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Willem Barth aan Verboden Liefde heeft gewerkt.

Direct Willem Barth huren? Klik hier voor boekingen van Willem Barth

Video afspelen

Willem Barth boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Willem Barth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€1595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€750,-
€1.495,-