Wild Pianoz boeken

Bestaat uit: 2 pianisten. Diverse uitbreidingsmogelijkheden!
€1.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1650,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano’s als echte virtuozen bespelen, dan heb je “Wild Pianoz”. Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

Wild Pianoz boeken

De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, … het gaat bijna als vanzelf. Deze pianoshow is gebaseerd op het “dueling piano’s concept” uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, … mits er door het publiek meegezongen wordt! Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Boekingen van Wild Pianoz

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral “een feestje bouwen”, de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, … als het publiek maar meezingt en danst! Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

Direct Wild Pianoz huren? Klik hier voor boekingen van Wild Pianoz

Wild Pianoz boeken

€1.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wild Pianoz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenAllround€1650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten