WicKeD Show Pictures On Tour boeken

* Bekende DJ Show * Duur: max. 4 uur * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezettig: 2 personen + promoteam * Genre: Allround

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

WicKeD ShowPictures On Tour is een hele complete drive-in show, inclusief licht, geluid en video, operator en 4 grootbeeld-tv-monitoren .Met natuurlijk een prima decor en een uitstekende DJ.

WicKeD Show Pictures On Tour boeken

En natuurlijk zal het WicKeD Promoteam WKD verkopen uit uw voorraad, dus de winst is helemaal voor u! Het promoteam maakt de hele avond foto's, en die verschijnen in no-time op de TV's.

Boekingen van WicKeD Show Pictures On Tour

En de volgende dag kunnen ze bekeken worden op www.partyvision.nl, waar ze ook als e-card verstuurd kunnen worden. Of als wallpaper voor de mobiele telefoon zijn te downloaden. En dat betekent dat uw publiek nog de hele week met deze avond bezig is. Wat zal iedereen die niet geweest is balen na afloop! Natuurlijk wordt de show uitgebreid aangekondigd en gepromoot en krijgt u per show:

– 25 full-color posters- aankondiging op www.partyvision.nl in de Dooley's Party-Agenda- aankondiging op www.wickedshowpictures.nl- bio- en fotomateriaal voor de lokale pers

Direct WicKeD Show Pictures On Tour huren? Klik hier voor boekingen van WicKeD Show Pictures On Tour

WicKeD Show Pictures On Tour boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag