Vinchenzo Tahapary boeken

Bekend van The Voice of Holland 2016
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Vinchenzo Tahapary boeken voor jouw party of event? Dat zijn leven compleet veranderd is sinds ‘The Voice Of Holland’, moge duidelijk zijn. Vinchenzo heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook.

Vinchenzo Tahapary boeken

Vinchenzo Tahapary is geboren in Kesteren en opgegroeid in Tiel. Hij komt uit een zeer muzikale familie en het duurt hierdoor niet lang, totdat hij zelf in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt Vinchenzo voor het eerst op. Samen met zijn vader draagt hij het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark voor.  Op 10-jarige leeftijd geeft Vinchenzo zich op voor het RTL-4 programma ‘My Name Is Michael’ maakt hier een sterke indruk en eindigt bij de laatste 10 kandidaten. Hierdoor wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’ dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats.  Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op.

Artiesten boeken

In 2012 deed hij mee aan ‘The Voice Kids’, waar hij het schopte tot aan de sing-offs. In 2016 deed hij als 16-jarige mee aan de ‘volwassen’ editie van ‘The Voice Of Holland’ (Seizoen 7), waar hij tot de finale kwam en derde werd.

Boekingen van Vinchenzo Tahapary

In 2019 is Vinchenzo samen met Nochtli Peralta Sanchez te bewonderen in het dans programma ‘Dance Dance Dance’ op SBS6.

Direct Vinchenzo Tahapary boeken? Klik hier voor boekingen van Vinchenzo Tahapary

Vinchenzo Tahapary boeken

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vinchenzo Tahapary

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonAllround€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand