Viktor & Kobe boeken

Bekend van Videoland-serie “De Verhulstjes”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Viktor & Kobe boeken voor jouw party of event? Viktor & Kobe (aka Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) zijn al jaren twee van de bekendste media-personality’s van Vlaanderen, maar inmiddels leert Nederland hen ook kennen dankzij de populaire realitysoap ‘De Verhulstjes’ op Videoland.

Viktor & Kobe boeken

Naast hun tv- en radiowerk braken Viktor & Kobe een aantal jaar geleden langs de grote poort door in de Belgische dj-scene. Binnen de kortste keren maakten zij hun debuut op de grotere festivals, zalen en zelfs in het Sportpaleis. Het gaat hard! Honderden uitverkochte venues later zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk: 2023, het jaar van nieuwe muziek en samenwerkingen, een eigen sound, plus een prestigieuze plek op het beste festival ter wereld Tomorrowland.

VIP DJ boeken

De singles die uitkomen zijn energieke popsongs, met een herkenbare twist en collabs met grote artiesten uit Nederland en Vlaanderen.

Boekingen van Viktor & Kobe

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en passie. Het recept? Enthousiasme, energie en veel hits waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Een eigen stijl waarin ze de perfecte, moderne en dansbare sound brengen. Hits, verpakt in herkenbare mashups. Topentertainment, power en de juiste looks zijn een garantie als zij plaatsnemen achter de decks!

Direct Viktor & Kobe boeken? Klik hier voor boekingen van Viktor & Kobe

Viktor & Kobe boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Viktor & Kobe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand