Vajen Van Den Bosch boeken

Bekend uit o.a. de musical “On Your Feet”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Vajèn is geboren op 13 maart 1998. In 2013 – 2014 volgde Vajèn de vooropleiding Muziektheater op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Vajèn’s musicalcarrière begon op tienjarige leeftijd toen zij in 2008 auditie deed voor The Sound of Music. Uit ongeveer 2000 kinderen die auditie deden werd Vajèn uitgekozen om de rol van Martha von Trapp te spelen. Na The Sound of Music speelde Vajèn in Joseph, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek, Klaas Vaak, The Sound of Music en Grease en De Gelaarsde Kat. Komend theaterseizoen speelt Vajèn de rol van Gloria Estefan in de musical On Your Feet!

Vajen Van Den Bosch boeken

In januari 2017 stond Vajèn samen met Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef op het toneel in Musicals in Concert – Live on Tour. In 2012 heeft Vajèn deelgenomen aan The Voice Kids. Haar auditie sloeg in als een bom en vele bekende Nederlanders tipten haar als winnares. Vajèn werd daarin tweede, ze verloor van Fabiënne Bergmans. In 2013 zong ze samen met haar Droomvlucht collega, Doris Baaten, tijdens de opening van Aquanura in de Efteling. Tevens trad ze in datzelfde jaar op met Leona Philippo en Miranda van Kralingen tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar van het Droomboek voor de Koning.

Boekingen van Vajen Van Den Bosch

In 2014 speelde Vajèn in het achtste seizoen van de Nederlandse NCRV-jeugdserie SpangaS de rol van Juliëtte Vrolijks. En presenteerde ze samen met Keet het televisieprogramma Wie-o-Wie Zingt Do-re-mi?. In 2015 speelde Vajèn in de film, SpangaS in Actie, waarin ze ook te zien was als Juliëtte Vrolijks. In 2016 was Vajèn te zien als Moon van Panhuys in de nieuwe serie Nieuwe Tijden. De serie werd uitgezonden op RTL 4 en is te zien via Videoland. Ook speelde ze de hoofdrol van Zoë in de muzikale film Hart Beat. En was ze te zien in de televisieserie Ghostrockers als Fenne. Vanaf oktober 2017 is Vajèn te zien in de televisieserie De Spa. Vajèn spreekt regelmatig stemmen in voor verschillende televisieseries, voorstellingen en films. Ze heeft onder andere de stemmen ingesproken van Fuli in De Leeuwenwacht en spreekt de stem in van Vaiana. Ook heeft ze verschillende titelsongs voor films ingezongen en is ze te horen in de WNF commercial Er is nog een Wereld te Winnen met het nummer ‘Walking in the Air’.

Direct Vajen van den Bosch huren? Klik hier voor boekingen van Vajen van den Bosch

Vajen Van Den Bosch boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Vajen Van Den Bosch

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand