Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken

Inclusief 2 danseressen: € 2.450,-
€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Oostenrijks / Apres-Ski

Zijn leven is muziek aldus de in de regio Munsterland geboren Uwe Engel. Als kleine jongen zong hij al door de straten van zijn geboortestad. Enige tijd later leidden de straten van zijn geboortestad hem uit, de wijde wereld in. Op alle vijf continenten van de aarde werkte hij als animator en zo kreeg hij de kans om alle avonden aan zijn zangcarriere te werken en deze tot in detail te professionaliseren.

Uwe Engel boeken

In 2006 verscheen zijn eerste single ‘Engel sind fur dich da und Ich will dein Engel sein’. Vele singles volgden als o.a.: Herzen haben Flugel, Fiesta Mexicana, Rutsch doch was naher, Fur Gabi tu ich alles. En nieuw toegevoegd in 2017, zijn eerste album met daarop de uitgebrachte single: Auf der Alm da gibt’s a Sund.

Boekingen van Uwe Engel

Op vele grote evenementen, shows en gala’s treedt Uwe Engel op als DJ-Otzi Double. Met veel charme, enthousiasme en humor entertaint hij zijn publiek en wordt hij aangeduid als de meest succesvolle DJ Otzi afgezien van het origineel. Deze show kan op aanvraag ook geboekt worden met danseressen.

Direct Uwe Engel huren? Klik hier voor boekingen van Uwe Engel

Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Uwe Engel (DJ Otzi Double)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief1 persoonDuits / Oostenrijks / Apres-Ski€2150,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand