Trio The Band boeken

Extra reiskosten indien >30 km vanaf ‘s-Hertogenbosch
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live Trio
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Trio The Band boeken voor jouw feest of evenement? Spetterend allround trio met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

Trio The Band boeken

Jolanda is een allround zangeres met veel ervaring in het covercircuit. Muziek heeft in haar hele leven altijd een grote rol gespeeld en is al vanaf zeer jonge leeftijd actief in de muziekwereld. Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo Toppie! Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Boekingen van Trio The Band

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo the Band is samen met zangeres Jolanda bijzonder allround en heeft de sound van een volledige bandbezetting.

Onvergetelijk feest

Waarom een dure band boeken als Trio The Band uw FEEST ook onvergetelijk kan maken?! Deze drie muzikanten hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.

Direct Trio The Band boeken? Klik hier voor boekingen van Trio The Band

Trio The Band boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trio The Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Trioavondvullend in overleginclusief tot 250 personen3 personenAllround / Feest€1295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€1.075,-