Trio Carwash boeken

* Modern trio * Duur: 4 x 45 minuten * Geluid: inclusief tot 200 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Allround * Voor € 895,- ook als duo te boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De missie van Carwash is om van elk evenement een feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden. De belangrijkste ingrediënten voor een spetterende show zijn kwaliteit en entertainment gecombineerd met een breed repertoire.

Trio Carwash boeken

Vele nationale en internationale hits zullen op uw feest of evenement de revue passeren. Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Boekingen van Trio Carwash

Carwash is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Carwash is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc. Buiten een perfecte geluidset beschikt Trio Carwash ook over een uitgebreide lichtshow. Naar grote van het podium of zaal wordt alles op maat ingericht.

Direct Trio Carwash huren? Klik hier voor boekingen van Trio Carwash

Video afspelen

Trio Carwash boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€445,-
€895,-