The New Party boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4500,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband The New Party boeken voor jouw feest of event? Maximaal genieten met The New Party. Dé spetterende en meest veelzijdige live band van Nederland! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: alles komt voorbij. Vol enthousiasme en met veel plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show vol interactie.

Coverband The New Party boeken

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met tal van bekende artiesten zoals Bergit Lewis, Big Black & Beautiful, The Trammps en vele anderen. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is ook uitermate geschikt als begeleidingsband voor bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Arrangementen kunnen speciaal op maat worden gemaakt en ingestudeerd.

Coverband boeken

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

Boekingen van The New Party

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.

Direct The New Party boeken? Klik hier voor boekingen van The New Party

The New Party boeken

€4.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The New Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenAllround€4500,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen8 personenAllround€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand