The New Party boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€3.350,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3350,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is zelfs te boeken als begeleidingsband.

The New Party boeken

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

Boekingen van The New Party

Boekt u The New Party, dan boekt u kwaliteit en service. Alleen datum, tijd en locatie volstaan en wij stellen een avondvullende show op maat samen. Dj’s, led videowalls, decors, special effects: alles is mogelijk. In samenspraak met de locatie stellen wij een lichtplan, stageplan en priklijst op. Ook het laden en lossen van de apparatuur en op- en afbouwen van het podium nemen wij uit handen. Alles zodat de show vlekkeloos verloopt en het publiek maximaal geniet.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

* Besloten prive-feesten tot 300 personen: € 3.350,- (incl. geluid tot 250 personen)* Besloten feesten boven 300 personen: € 3.995,- (excl. geluid) of € 4.500,- (incl. geluid)* Openbaar optreden: € 3.995,- (excl. geluid) of € 4.500,- (incl. geluid)* Extra DJ: + € 300,- (incl. dj-meubel en dj-apparatuur)* Optioneel: LED-wall 4 x 2 meter € 650,-

Direct The New Party huren? Klik hier voor boekingen van The New Party

The New Party boeken

€3.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The New Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband3 x 50 minuteninclusief tot 300 personen8 personenAllround€3350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.995,-
€2.495,-