The Heinoos boeken

* Feestband * Duur: in overleg * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 4 personen * Genre: Feest

€3.395,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Ze breien de meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze aan elkaar. Nummers van ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police en vele,vele anderen……Hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands/Dialect. Ook medleys van onder andere de Beach Boys, The Beatles en lekkere feestkrakers passeren de revue. Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het één en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nog lekkerder!

The Heinoos boeken

Coverbands….je hebt ze in alle soorten en maten, maar de overeenkomsten zijn over het algemeen talrijker dan de verschillen. Dus wie zit er nog op een standaard band te wachten als er een prettig gestoorde live-band voor handen is die dat soort muziek op een aanstekelijke wijze combineert met een pittige presentatie en een gezonde dosis humor en dat bovendien een uiterst beweeglijk gezelschap is? Niemand toch?! The Heinoos kortom, zijn er voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een échte band wil voelen.

Boekingen van The Heinoos

Elk jaar toert de band met een grotendeels vernieuwde show door het land. Met een goed uitgekiende lichtshow en een absoluut onvoorspelbaar hitrepertoire brengen The Heinoos volgens eigen woorden “Structurele Chaos”! Voor wie wil horen, zien en sw(z)ingen!!

Direct The Heinoos huren? Klik hier voor boekingen van The Heinoos

Video afspelen

The Heinoos boeken

€3.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€2.995,-
€2.750,-