The Daltons Showband boeken

Inprikgage: € 2.150,-
€2.450,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Het motto “Crimineel gezellig” is een samenvatting van ieder optreden, het is namelijk zó gezellig dat het verboden zou moeten worden! Bij coverband De Daltons komen show, plezier en kwaliteit in een goede mix samen. Door afwisseling en interactie met het publiek maken ze elke show tot een daverend succes.

The Daltons Showband boeken

In 2002 kwamen twee jongens op het idee om een band te beginnen. De andere enthousiaste bandleden waren al snel gevonden, waardoor De Daltons ontstonden. Waar de naam De Daltons vandaan komt, zal al snel duidelijk worden bij het zien van de band.Tegenwoordig is De Daltons één van de beste coverbands van Nederland. Dit werd nog eens extra benadrukt toen zij in 2010 door radio 2 bekroond werden als 3e beste coverband van Nederland. Mede door de ervaring en muzikaliteit is de band te vinden op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. De Daltons spelen veelvuldig op festivals, bedrijfsfeesten en braderieën, maar ook op bruiloften zijn zij graag geziene gasten.

Boekingen van The Daltons Showband

Anno 2018 kan niemand meer om De Daltons heen, een populaire allround feestband met een mooie agenda. Ook op de hoogte blijven van de avonturen van de leden van De Daltons, check dan de vlogs van deze bands! Het repertoire van De Daltons is zeer breed en varieert van gouden klassiekers tot de nieuwste hits. Tijdens een avondje met De Daltons kun je genieten van dampende rock, feestelijke meezingers, de lekkerste top40 en fantastische dansnummers.

Direct The Daltons Showband huren? Klik hier voor boekingen van The Daltons Showband

The Daltons Showband boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Daltons Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 600 personen5 personenAllround€2450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€1.995,-
€2.895,-