The Coffeecats boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.175,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2175,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround
Coverband The Coffeecats boeken voor jouw feest of evenement? The Coffeecats? Nooit van ze gehoord? Dat zal niet lang meer duren! Nadat the Coffeecats de “Band Contest” wonnen in Dancing Bruins in Saasveld, loopt hun agenda vol met optredens. En dat is niet zo gek. De energie, uitstraling en het enthousiasme van deze coverband is aanstekelijk. De organisatie van de Pinksterfeesten in Beckum omschreef de band als “dé band van de toekomst, een absolute topper”. Met een uitgekiend repertoire, veel enthousiasme en een prima licht- en geluidsbedrijf is het plaatje compleet.

The Coffeecats boeken

The Coffeecats is een zeskoppige, frisse pop/rock coverband uit het Oosten des lands. Doordat het een jonge en frisse band is straalt het enthousiasme er vanaf, en dat is wel zo prettig op een feest(je). Ze gaan er vol gas voor en het doel om het publiek een top-avond te bezorgen wordt dan ook keer op keer bereikt. Vooruitstrevend maar vooral ook veelzijdig en gepassioneerd, dat is waarmee the Coffeecats omschreven kunnen worden. Vanuit het Oosten des lands bestormen deze jonge muzikanten feesten en partijen door het hele land, van bedrijfs- tot studentenfeesten, alles kan.

Boekingen van The Coffeecats

The Coffeecats bestaan uit zanger Ian Nijland, zangeres Larissa Perik, bassist Martin Scholten, drummer Hugo Koetsveld, gitarist Vince Breed en gitarist Boudewijn Boom. Dit blijkt een goede combinatie want de energie spat van het podium terwijl de avond veel te snel voorbij vliegt.

Genieten van ultieme hits

De band pakt je in en laat je genieten van ultieme hits, van een lekker potje rocken tot gezellig meezingen met de bekendere nummers, the Coffeecats is van alle markten thuis, en dat alles vol gas! Ieder optreden is alsof het hun laatste is, terwijl ze pas net zijn begonnen! Als dat niet veelbelovend is.. The Coffeecats boeken voor jouw feestje? Dat kan!Direct The Coffeecats boeken? Klik hier voor boekingen van The Coffeecats

The Coffeecats boeken

€2.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Coffeecats

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2175,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.995,-