The Bounty Hunters Ft. Johannes Rypma boeken

* Coverband * Duur: 3 x 45 minuten in 3,5 uur * Geluid: inclusief tot 250 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Rock * Incusief geluid tot 800 personen: € 2.195,-

€1.345,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

The Bounty Hunters behoren tot een van de beste rockbands van Nederland. Dit sprankelende energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de opzwepende herkenbare covers die de band speelt, zal het feest gehalte tot een hoogte punt stijgen!

The Bounty Hunters boeken

De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Ze zijn in 2015 begonnen en hebben in deze korte tijd al veel shows op hun naam staan waaronder ook de 'Nacht van Friesland' en de 'Veenhoop'.

Boekingen van The Bounty Hunters

Na zijn uitstapje als finalist bij The Voice is Johannes Rypma weer ‘back to basic’. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band! Bij The Bounty Hunters neemt Johannes de basgitaar en lead vocals voor zijn rekening. Naast de welbekende covers zijn de mannen ook bezig met het schrijven van eigen muziek.

Direct The Bounty Hunters huren? Klik hier voor boekingen van The Bounty Hunters

Video afspelen

The Bounty Hunters Ft. Johannes Rypma boeken

€1.345,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.095,-
€2.295,-
€1.075,-