That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tribute / Openingsact
 • Genre
  Shirley Bassey Tribute

Wil jij That’s Shirley boeken op jouw feest of evenement? Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de massieve stem van Shirley Bassey benadert. Ruth Galura is de personificatie van Shirley Bassey in deze act. Ruth is een internationale zangeres. Met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu al 14 jaar op in de BeNeLux. Er is ooit eens iemand  geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde. Hij zei: deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Shirley Bassey is natuurlijk bij het grote publiek bekend van de wereldhit “This is my Life”.

That’s Shirley boeken

Ruth heeft een echte Shirley Bassey stem en is een waardige imitatie. Ze laat je kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales, Groot Brittannië. Ze laat je een adembenemende show beleven. En ze laat u genieten van haar emotie. Maar ook van beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels.

Voor alle leeftijdscategorieën

Deze act is van toepassing op alle leeftijdscategoriën. Omdat ze naast haar vele malen onderscheiden klassiekers, ook hele moderne dance muziek maakt. Zoals bijvoorbeeld haar versie van ‘Get the party started’, ‘Big spender remix’, ‘Diamonds are forever’. Of  ‘Manthronics mix,’Light my fire remix etc. ,etc. Deze act is ook te boeken als 5 uur durende avondvullende show. Daarbij wordt er gestart met 1 x 30 minuten That’s Shirley als openingsact. Gedurende de rest van de avond draait er een DJ (inclusief, idem voor DJ-meubel en licht en geluid). En wordt er door Ruth nog 2 x 60 minuten live gezongen (genre: dance/party hits).

Boekingen van That’s Shirley

Deze Shirley Bassey ervaring is een verademing. En laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films’ mag dragen. Omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker. Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour. Echt professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

Direct That’s Shirley boeken? Klik hier voor boekingen van That’s Shirley

That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute) boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tribute / Openingsact1 x 30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonShirley Bassey Tribute€995,-
Avondvullende show5 uurinclusief tot 200 personen2 personen (incl. DJ)Shirley Bassey Tribute / Dance / Party€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten