That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute) boeken

Deze gage is ex (eventuele) reiskosten
€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tribute / Openingsact
 • Genre
  Shirley Bassey repertoire

Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de massieve stem van Shirley Bassey benadert. Ruth Galura, de personificatie van Shirley Bassey in deze act, is een internationale zangeres met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu op 14 jaar in de BeNeLux. Er is eens een gast geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde: deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Shirley Bassey is natuurlijk bij het grote publiek bekend van de wereldhit “This is my Life”.

That's Shirley Bassey boeken

Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem en een waardige imitatie. Ruth laat U kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales, Groot Brittannië. Ze laat U een adembenemende show beleven en U genieten van haar emotie, beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels. Deze act is van toepassing op alle leeftijdscategoriën, omdat naast haar vele malen onderscheiden klassiekers, ze ook hele moderne dance muziek maakt zoals bijvoorbeeld haar versie van ‘Get the party started’, ‘Big spender remix’, ‘Diamonds are forever’, ‘Manthronics mix,’Light my fire remix etc. ,etc.

Boekingen van That's Shirley Bassey

Deze Shirley Bassey ervaring is een verademing en laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame en natuurlijk niet te vergeten James Bond Nights tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films’ mag dragen omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker. Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

Direct That's Shirley huren? Klik hier voor boekingen van That's Shirley

That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute) boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van That’s Shirley (Shirley Bassey Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tribute / Openingsact1 x 30 minuteninclusief tot 300 personen1 persoonShirley Bassey repertoire€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.400,-
€699,-