Sylvia Swart boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Sylvia Swart boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlands / Engels / Duits
  • Vanaf gage, exclusief (eventuele) reiskosten

Silvia is letterlijk opgegroeid met muziek. Haar ouders (Platenkoning JB Swart)  hebben al ruim 40 jaar een platenzaak in Valthermond, maar ook in Weerselo en verkopen voornamelijk Nederlands- en Duitstalige muziek Haar ouders zijn tevens producent en hebben diverse verzamel cd’s uitgebracht, o.a. van Telstar.  Doordat JB haar vader de serie "Originele Piratenhits" (60 delen) uitbracht, is Silvia gaan zingen.

Sylvia Swart boeken

Silvia besloot een band te gaan zoeken en haar eerste optreden verzorgde ze samen met ‘De Stemmingmakers’ en daarna heeft ze 5 haar deel uitgemaakt van stemmingsorkest "'The Greenlights". In 2003 is Silvia als solo-zangeres begonnen en kwam met het lied "Rocky dans met mij". De reden waarom ze voornamelijk Nederlandstalige muziek zing is omdat ze het gezellige muziek vind die een ieder mee kan zingen. Maar ze heeft ook Engelstalige nummers (country, top 100) & Duitstalig in haar repertoire, waardoor ze allround is.

Boekingen van Sylvia Swart

Silvia heeft orgel- en gitaarlessen gehad en is heel ritme gevoelig, wat ook goed te zien is bij haar shows/optredens. Ze word dan ook wel een podiumbeest genoemd. Het is een poosje rustig rondom Silvia geweest, maar een nieuwe single is inmiddels alweer in de maak, op naar de volgende 20 jaar!

Direct Sylvia Swart huren? Klik hier voor boekingen van Sylvia Swart

 


Toon meer