Supergaande boeken

RICHTGAGE: tussen € 2.500,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ/Rap/MC-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Supergaande boeken op jouw party of event? Wollah pardon? Roep dit op een willekeurig feestje en succes gegarandeerd. De video met dit straatinterview ging keihard viral, maar Nesim en Qucee staan met al hun video’s garant voor een glimlach op je gezicht.

Bekende DJ boeken

Het is onmogelijk om niét van dit razende reporterduo te houden. Tegenwoordig zijn ze ook op feestjes te vinden als dj-act en pakten ze onlangs hun eerste gouden plaat met ‘Pardon, doe normaal’. Wat ooit begon als een ontmoeting tijdens een rapbattle eindigde voor de boys in een vriendschap voor het leven en een Youtube-carrière die supergaande is.

Supergaande boeken

Nesim Najih legt met zijn scherpe vragen menig voorbijganger het vuur aan de schenen, vaak gepaard met een flinke knipoog. Samen met partner in crime Qucee zijn ze als Supergaande de koningen van straatinterviews. Maar dit is niet het enige wat multi-talent Nesim zich eigen heeft gemaakt: vloggen, presenteren, rappen, dj’en, hij draait z’n hand er niet voor om. Als presentator bij Concentrate en vlogger kreeg hij veel bekendheid en is hij met bijna een half miljoen abonnees op Supergaande en ruim 150.000 op zijn eigen kanaal niet meer weg te denken uit de Youtube-scène.

Boekingen van Supergaande

Quentin Correja, oftewel Qucee, lijkt één van de meest knuffelbare Youtubers, maar schijn bedriegt. Zodra hij met een microfoon voor de camera staat, vraagt hij je genadeloos het hemd van je lijf. Samen met Nesim trekken ze het land in om de vragen te stellen, ook BN’ers mogen er regelmatig aan geloven. In zijn vlogs volgen tienduizende kijkers zijn dagelijks leven waarbij zijn dochtertje en vriendin het allerbelangrijkste zijn. Met 140.000 followers op zijn eigen kanaal en ruim 400.000 bij Supergaande kunnen we wel stellen dat Nederland Qucee omarmd heeft.

Direct Supergaande boeken? Klik hier voor boekingen van Supergaande

Supergaande boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Supergaande

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/Rap/MC-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek3 personenUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag