Stepherd & Skinto boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Op zichzelf zijn Stepherd en Skinto al geboren entertainers, maar wanneer de twee rappers hun krachten bundelen, ontstaat er een bijzondere chemie en aanstekelijk plezier. Dat blijkt wel uit de energieke liveshows die zij verzorgen, hun een eigen programma ´Mooiboys on the road´ voor muziekzender XITE en verschillende gezamenlijke releases. Zo verschenen in 2014 de ‘Mooiboy Fissa’ EP en diverse singles via Nouveau Riche Music. Ook voor die tijd timmerden de rappers stevig aan de weg.

Stepherd & Skinto boeken

Skinto maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit met zijn aanstekelijke, energieke raps en zang met Jamaicaanse tongval. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt. Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche (waar o.a. ook Mr. Polska en Jebroer deel van uitmaken). Hij was onder andere te horen op compilatiealbums ‘Alziend Oor’, trad met het Nouveau Riche collectief op op verschillende grote festivals en tourde meerdere keren door Nederland en België. Deze zelfbenoemde ‘Funk Soul Brother’ maakt energieke elektronische tracks met Boaz van de Beatz maar ook soulvolle oldschool hiphop met een discogevoel.

Boekingen van Stepherd & Skinto

Deze podiumbeesten speelden voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar, maar weten zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase. Hun doel? Het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau tillen met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds. De single ‘Brak Obama’ wordt lovend ontvangen. Op een door Project Money, Big2 en Boaz van de Beatz geproduceerde track rappen de mannen over de nasleep van een intensief uitgaansleven. Met uitbundige support van radiozenders 3FM, FunX en Slam!FM groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden. In april roept 3FM Stepherd & Skinto uit tot ‘Serious Talent’. Een 3FM Serious Talent is een artiest of band uit Nederland waar 3FM van denkt dat het een serieus talent is. Elke twee maanden worden acts uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zij krijgen airplay op 3FM, en komen regelmatig langs in de studio. “Serious Talent is dé springplank naar roem, sex, drugs en Rock ’n Roll. Yeah!” aldus de zender. Wat Stepherd & Skinto betreft, is dit slechts het begin van een duizelingwekkende achtbaanrit waar voorlopig nog geen einde aan komt.

Direct Stepherd & Skinto huren? Klik hier voor boekingen van Stepherd & Skinto

Stepherd & Skinto boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stepherd & Skinto

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief3 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand