Sophie's Seniorenshow boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Sophie's Seniorenshow boeken

  • Seniorenshow
  •  Duur: 2 x 45 minuten in 3 uur
  •  Geluid: inclusief van 25-350 personen
  •  Bezetting: 2 personen
  •  Genre: Oldies Nederlandstalig
  •  Exclusief (eventuele) reiskosten / Weekend + € 100,-

Het programma "Sophie's Seniorenshow" wordt gebracht door Mary Jane Jonkman die in de huid kruipt van Sophie en hierbij wordt geassisteerd door René Bes. Mary Jane is een allround artieste met een lange staat van dienst als professioneel entertainer. Zij verzorgt kinderprogramma's, dinnershows (samen met andere zangers en dansgroepen) en is een veelgevraagd presentatrice. René is een door de wol geverfde zanger en entertainer, die al jaren door heel Nederland in diverse samenstellingen optredens verzorgd op diverse soorten van gelegenheden.

Sophie's Seniorenshow boeken

Sophie brengt met dit programma heel veel gezelligheid en vooral humor. In deze show komt Sophie op in diverse creaties en brengt zij vol overgaven samen met het publiek nummers als o.a. Dr. Bernard, Vino vino, Ja zuster, nee zuster, Bella Italia, Annie hou jij me tassie effe vast etc. etc. Deze nummers brengt zijn met veel hilariteit en interactie. Naast dat René Sophie assisteerd bij haar acts, zingt hij tussen de bedrijven door ook nog de gezellige meezingers van toen zoals o.a. Daar bij de waterkant, De klok van Arnemuiden, Foxy Foxtrot etc. etc.

Boekingen van Sophie's Seniorenshow

Kortom: een gezellige show van 2 x 45 minuten speciaal gericht op senioren, waarbij heerlijk kan worden gelachen, meegezongen, meegeklapt en eventueel een polonaise kan worden gelopen of indien mogelijk gewoon een lekker foxtrotje kan worden gedanst.

Direct Sophie's Seniorenshow huren? Klik hier voor boekingen van Sophie's Seniorenshow


Toon meer