Sita boeken

Sita is slechts zeer beperkt te boeken voor zangoptredens!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Sita Vermeulen werd op 8 juni 1980 in Ilpendam geboren. Sita deed in 2001 mee aan het programma Starmaker waarin twaalf jonge talenten streden om een plek in de popband K-otic. Na korte tijd deel te hebben uitgemaakt van de immens populaire popgroep, die een reeks nummer 1 hits scoorde, verliet Sita in december 2001 de band voor een solocarrière. Die maand verscheen het nummer ‘Happy’ van het gelijknamige debuutalbum, dat in januari 2002 uitkwam. Haar album was op de dag van release al goud en kwam binnen op #2 in de album Top 100. Ook nam Sita samen met Marco Borsato,ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima, het duet ‘Lopen Over Water’ op. Dit nummer stond wekenlang op nummer 1 in de Nederlandse charts. Daarnaast won Sita een drietal TMF awards: voor Beste Zangeres, Beste Single (‘Happy’) en Beste Videoclip (‘Happy’).

Sita boeken

Eind 2002 stond ze hoog in de Franse hitlijsten met ‘Le Chemin’, een Franstalig duet met de band KYO. Deze samenwerking werd later dat jaar bekroond met een NRJ Award voor “Beste Single”. In november 2003 verscheen het tweede album, ‘Come with me’, waar een aantal Franstalige liedjes op stonden, speciaal voor haar Franse fans. Naast haar zangkwaliteiten bleek Sita ook over goede presentatietechnieken te beschikken. Samen met Co Rowold presenteerde zij van 2004 t/m 2006 elke zaterdag de ochtendshow bij Jetix, The Max. Naast haar drukke werkzaamheden bij Jetix deed zij mee aan de tweede serie van het SBS 6-programma ‘Sterren Dansen Op Het IJs’ en komt in de finale waar zij tegen Geert Hoes om de titel streed. Uiteindelijk won Sita de tweede versie van ‘Sterren Dansen Op Het IJs’ met schaatspartner Slawomir Borowiecki. En was zij te zien in de Holiday On Ice show ‘Romanza’ samen met Geert Hoes. Ondertussen is Sita het vaste gezicht van de zender Jetix geworden en presenteerde de programma’s zoals ‘De Karaokeshow’, ‘Jetix Reporter’, ‘Dolfijn & Co’, ‘Jetix Studio’ en nog vele anderen. Ook was Sita te zien in het programma ‘Ga voor gezond’ en ‘Jetix Fiets Make-Over’.

Boekingen van Sita

Door alle drukke bezigheden van de afgelopen jaren heeft de muziek op een laag pitje gestaan. Omdat muziek toch een grote liefde blijft is Sita momenteel weer bezig met het opnemen van een album. In de film ‘Sunshine Barry en de Discowormen’ vertolkte zij de stem van Gloria, de zangeres waar Barry een oogje op heeft.

Direct Sita huren? Klik hier voor boekingen van Sita

Sita boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sita

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenin overleg1 persoonPop / AllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag