Sim’Ran boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco / Pop

Sim'Ran is een Nederlandse popgroep bestaande uit de twee zusjes Imgracia Nunnely (1 december 1986, was 24 tijdens de show) en Krystle Nunnely (was 26 tijdens de show) en hun goede vriendin Lysa Schenkers (29 september 1986, was 24 tijdens de show).

Sim´Ran boeken

De meiden kennen elkaar van de middelbare school uit Amsterdam en en hadden samen zangles van Toetie Schenkers, Lysa's vader. Imgracia, Krystle en Lysa treden vanaf dan samen met drie andere vriendinnen regelmatig op onder de naam Sim'Ran. Door de jaren heen blijken enkele leden van Sim'Ran niet de droom te hebben om een groot artiest te worden en één voor één verlaten drie meiden de groep. Imgracia, Krystle en Lysa besluiten vanaf dan professionele en serieuze stappen te zetten in de muziek industrie. Vanaf 2007 schrijven en produceren ze hun eigen nummers en brengen ze deze met behulp van de social media's naar buiten.

Boekingen van Sim´Ran

In 2010 doet Sim'Ran mee aan Holland's Got Talent, waarbij ze in één van de liveshows komen. Hoewel de groep zeer positief commentaar krijgt en zelfs tot winnaar wordt benoemd, krijgen ze niet genoeg stemmen om in de finale te komen.

Direct Sim´Ran huren? Klik hier voor boekingen van Sim´Ran

Sim’Ran boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sim’Ran

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personenSoul / Disco / Pop€1975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.295,-