Showtek boeken

RICHTGAGE: BOVEN € 25.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / Tech-house

Showtek is een House-duo uit Eindhoven, bestaande uit de broers Sjoerd en Wouter Janssen. Showtek is begonnen met produceren vanaf 2001, waar Showtek begon met techno en later hardstyle, heeft Showtek recent de stap gemaakt naar house. In 2012 is Showtek begonnen met het project Crazy Collabs, waarin zij samenwerken met andere producers uit verschillende genres.

Showtek boeken

Al voor dit project had Showtek samengewerkt met Tiesto en Angger Dimas onder de naam Boys Will Be Boys. De eerste drie Crazy Collabs waren met Tiesto, Hardwell en Justin Prime. Een volgende Crazy Collab is met Noisecontrollers. Showtek werkt ook mee aan verschillende andere projecten, zoals bijvoorbeeld de single van Chris Brown – Nobody’s Perfect met Lukas Hilbert.

Boekingen van Showtek

In 2013 scoort Showtek vier hits in de Top 40 met Cannonball (#5, met Justin Prime), Slow Down (#18), Get Loose (#24, met Noisecontollers) en Booyah (#14, met We Are Loude en Sonny Wilson). Begin 2014 dient zich met We Like To Party de volgende single aan.

Direct Showtek huren? Klik hier voor boekingen van Showtek

Showtek boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Showtek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief2 personenClub / Tech-houseOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag