Sax With The DJ Lounge Edition boeken

Prijscategorie: tussen € 2.000,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Unieke DJ Show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Sax with the DJ’ bestaat uit een kleine groep talentvolle muziekfanaten. Allen met een eigen karakter, maar samen sterk door diversiteit. Vaste waarden zijn de DJ’s met een schat aan ervaring en repertoire. De vaste saxofonisten met ruime podiumervaring zijn de centrale artiesten in de act. Aangevuld met gedreven gitaristen, percussionisten en andere muzikanten is ‘Sax with the DJ’ breed inzetbaar! Deze vaste bezetting speelt sinds jaren in binnen- en buitenland op diverse events, en met succes! Ons doel is op locatie het evenement centraal te laten staan.

Sax With The DJ Lounge Edition boeken

Iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest, heeft een duidelijke doelstelling en met dat uitgangspunt leveren wij graag een topact op maat! Zo is het mogelijk om ‘Sax with the DJ’ aan te vullen met: * electrische guitaar: virtuoze solo’s en scheurende riffs * percussie: ritmische capriolen en knallende jams * zangeres: herkenbare en opzwepende lyrics Samen met u bekijken wij graag welke bezetting het beste bij uw event past. Waar de keuze ook op valt, ‘Sax with the DJ’ garandeert altijd een toegewijde artiest met veel ervaring met DJ’s. Op deze manier staat niets een succesvol event in de weg.

Boekingen van Sax With The DJ Lounge Edition

Omdat ieder event een eigen doel(groep) heeft bespreken wij graag voorafgaande met u de muziekstijlen. Daarmee is duidelijk welk repertoire het beste aansluit en welke muziek er voorbereid wordt. Blijft het hiermee toch nog lastig om te kiezen? Dan schromen onze DJ’s niet om allround te draaien. Lounge Edition Sax with the DJ – Lounge Edition is een geweldige aanvulling op bedrijfsfeesten en op evenementen die een stukje extra stijl en klasse aan hun gasten willen bieden. De DJ kan een geweldige sfeer creëren terwijl de saxofonist daarbij speelt. Deze vorm van entertainment wint enorm aan populariteit en natuurlijk is dat niet gek! Deze act laat namelijk zien dat entertainment op bedrijfsfeesten en evenementen helemaal niet saai en oubollig hoeft te zijn, maar dat het ook modern en fris kan, zonder dat de act het feest overheerst. U en uw gasten gaan genieten van coole, groovy en funky lounge-muziek. Over deze act praten uw gasten nog heel lang na!

Direct Sax With The DJ Lounge Edition huren? Klik hier voor boekingen van Sax With The DJ Lounge Edition

Sax With The DJ Lounge Edition boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sax With The DJ Lounge Edition

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ Show4 1/2 uurinclusief tot 400 personenmin. 3 personenAllround / BespreekbaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand