Sax With The DJ Dance Edition boeken

Prijscategorie: tussen € 2.000,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Unieke DJ Show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Sax with the DJ’ bestaat uit een kleine groep talentvolle muziekfanaten. Allen met een eigen karakter, maar samen sterk door diversiteit. Vaste waarden zijn de DJ’s met een schat aan ervaring en repertoire. De vaste saxofonisten met ruime podiumervaring zijn de centrale artiesten in de act. Aangevuld met gedreven gitaristen, percussionisten en andere muzikanten is ‘Sax with the DJ’ breed inzetbaar! Deze vaste bezetting speelt sinds jaren in binnen- en buitenland op diverse events, en met succes! Ons doel is op locatie het evenement centraal te laten staan.

Sax With The DJ Dance Edition boeken

Iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest, heeft een duidelijke doelstelling en met dat uitgangspunt leveren wij graag een topact op maat! Zo is het mogelijk om ‘Sax with the DJ’ aan te vullen met: * electrische guitaar: virtuoze solo’s en scheurende riffs * percussie: ritmische capriolen en knallende jams * zangeres: herkenbare en opzwepende lyrics Samen met u bekijken wij graag welke bezetting het beste bij uw event past. Waar de keuze ook op valt, ‘Sax with the DJ’ garandeert altijd een toegewijde artiest met veel ervaring met DJ’s. Op deze manier staat niets een succesvol event in de weg.

Boekingen van Sax With The DJ Dance Edition

Omdat ieder event een eigen doel(groep) heeft bespreken wij graag voorafgaande met u de muziekstijlen. Daarmee is duidelijk welk repertoire het beste aansluit en welke muziek er voorbereid wordt. Blijft het hiermee toch nog lastig om te kiezen? Dan schromen onze DJ’s niet om allround te draaien. Dance Edition Sax with the DJ – Dance Edition is nagenoeg ieder weekend in touw en onderweg naar een bijzondere gelegenheid, van bruiloft tot verjaardag. Heeft u écht iets te vieren zoekt u een combinatie tussen DJ & Livemuziek? Kies dan voor een act met veel ervaring! Sax with the DJ – Dance Edition is er op gebrand uw gasten te laten swingen tot in de late uren, compleet met professionele lichtshow. Het doel van uw evenement is ons uitgangspunt voor een knallende show. Daarom is Sax with the DJ één van de meest gevraagde live-acts van het afgelopen jaar!

Direct Sax With The DJ Dance Edition huren? Klik hier voor boekingen van Sax With The DJ Dance Edition

Sax With The DJ Dance Edition boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sax With The DJ Dance Edition

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ Show4 1/2 uurinclusief tot 350 personenmin. 3 personenAllround / BespreekbaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand