Sander Lantinga boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende 3FM DJ
 • Genre
  90's tot heden

Sander Lantinga is geboren in Berkhout. Dit dorpje ligt in Noord-Holland en heeft zo'n 1770 inwoners. Een andere bekende Berhoutenaar is Henk Jonker, hij was fotograaf en betekende veel voor het verzet in WOII.

Sander Lantinga boeken

Sander Lantinga studeerde Journalistiek in Zwolle. Om zijn studie te bekostigen ging hij leden werven op straat voor Greenpeace. Na zijn stage bij MTV kon hij er blijven werken als redacteur/regisseur. Vanwege zijn vlotte babbel mocht hij gaan presenteren bij MTV, maar dan wel met een zak over zijn hoofd. Toen de zakken op waren mocht hij ook met zijn gezicht op televisie. Hij reisde de hele wereld over voor 'Summer of Love' op MTV en maakte een nachtprogramma voor 3FM. In 2004 verliet Sander MTV voor een radioshow bij de NPS, de Sandersjow. Voor deze show werd hij in 2005 beloond met een Marconi Award voor aanstormend talent.

Boekingen van Sander Lantinga

Omdat het toch zonde is om een televisiehoofd te verstoppen in de radio ging Sander Lantinga naar BNN om daar de tv-programma's 'BNN University', 'Spuiten en Slikken', 'Top Of the Pops' en 'Try before You Die' te presenteren. Verder kennen we Sander natuurlijk van de radioactie tegen landmijnen en die ene aflevering dat hij in 'Wie is…de mol' zat. over zijn persoonlijke leven is niet veel bekend. Wel weten we dat Sander nog steeds met zijn vriendin is die hij op de hogeschool ook had. Leuk weetje: zij heeft ook auditie gedaan bij MTV.

Direct Sander Lantinga huren? Klik hier voor boekingen van Sander Lantinga

Sander Lantinga boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sander Lantinga

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende 3FM DJ2 uurexclusief1 persoon90's tot hedenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand