Sander De Heer boeken

€1.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1650,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio 2 DJ
 • Genre
  Allround

Sander de Heer (01-03-1975) is een liefhebber van diverse muziekstijlen. Dit komt tot uiting in zijn radioprogramma’s maar hoor je ook zeker terug als Sander draait in het land.

Sander De Heer boeken

Sinds 2008 presenteert hij dagelijks de ochtendshow “De Heer Ontwaakt!” op Radio 2 waar hij nieuwe muziek ontdekt, oude soulplaten afstoft maar luisteraars ook lekker de dag laat beginnen met een goeie meezinger. Voorheen presenteerde Sander “Het Platenpaleis” op Radio 2, waar hij de beste disco en dance uit de jaren 70, 80 en 90 draaide en in de jaren daarvoor maakte Sander diverse programma’s voor 3FM. Sander groeide op in de jaren 80 en besteedde zijn eerste zakgeld aan singles van Michael Jackson, Whitney Houston, The Cure, De La Soul, Janet Jackson, Neneh Cherry en de Tom Tom Club. “Maar moet ik mij schamen om toe te geven dat ik ook thuis ben gekomen met Mel & Kim, Vanilla Ice, Paula Abdul en de Lambada?” Sander draaide zijn bak met singles bij diverse lokale omroepen zoals het oude City FM in Amsterdam dat tot 2005 een pionier was als het ging om de eerste Amerikaanse R&B en rapplaten. “Daar draaiden we echt alles behalve de commerciële rotzooi”, hier maakte De Heer kennis met Blackstreet, TLC, LL Cool J, Moloko en Daft Punk. Net als in zijn radioprogramma’s gebruikt Sander zijn kennis van muziek in zijn presentaties. Verder is Sander een sfeermaker. Hij voelt elke ochtend op radio 2 perfect aan met wat voor gevoel hij zijn luisteraars aan de dag laat beginnen. Tijdens een avond draaien zorgt Sander er eveneens voor dat de bezoekers een fantastische avond hebben door op de juiste momenten het publiek de vloer op te vragen of op een grappige en sfeervolle manier mensen mee te slepen in de muziek.

Boekingen van Sander De Heer

Kortom: Met Sander de Heer aan de knoppen haalt u de perfecte muzikale entertainer in huis. Met een lekkere mix van goeie ouwe soul en disco, de meest swingende hits van dit moment, groovy en funky 80’s en 90’s en hier en daar een gezellige meezinger, is Sander in staat om precies in te spelen op de wensen van uw publiek. Sander de Heer is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event of discotheek.

Direct Sander De Heer huren? Klik hier voor boekingen van Sander De Heer boeken

Sander De Heer boeken

€1.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sander De Heer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio 2 DJ2 uurexclusief1 persoonAllround€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.795,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand