Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij Sam Kramer als Bono boeken voor jouw feest of event? Sam Kramer, met een gerust hart gezegd, de enige persoon in Nederland – en wellicht ver daarbuiten – die zijn imitatie van rockster Bono (U2) zó goed uitvoert, dat zelfs de meest fanatieke U2 fan met zijn mond openstaat van verbazing! Qua kleding en uiterlijk zijn kosten nog moeite gespaard en eenmaal beland op het podium doet zijn Bono-stem en charismatische performance de rest.

Sam Kramer als Bono boeken

In deze opzwepende en energieke live-act overlaadt hij iedere toeschouwer in een paar seconden met een enorme dosis energie en verbazing. Je ziet opeens je partner, medestudent of collega ontwaken en vol overgave meezingen met de meest bekende hits van U2. Het volgende moment ontdek je dat je zelf op het podium staat en danst met Bono himself.

Bono imitator boeken

Laat je verrassen door deze rockster die je in 30 minuten een ervaring geeft die je nooit meer zult vergeten! Van oude nummers als “Pride (in the name of love)” neemt hij het publiek mee via hits als “Desire” en “One” naar de hedendaagse songs als “Elevation” en “Vertigo”. Velen zullen het verschil met de echte Bono niet eens merken en moeten terugvallen op hun gezonde verstand dat het Bono zelf niet kán zijn.

Boekingen van Sam Kramer als Bono

Bono lookalike Sam Kramer introduceert tijdens deze combinatie-act (deels tape, deels live) de lookalike van U2 gitarist The Edge die opeens met zijn gitaar het podium komt oplopen. Vanaf dat moment waant u zichzelf in een intiem akoestisch liveconcert van U2 waarbij mondharmonica en gitaardelay niet ontbreken…

Direct Sam Kramer als Bono boeken? Klik hier voor boekingen van Sam Kramer als Bono

Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sam Kramer (Bono U2 imitator)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonU2 Tribute€1695,-
Live + tape (inclusief The Edge)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenU2 Tribute€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand