Ruud De Wild boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Ruud De Wild boeken

  • Bekend Radio DJ
  • Duur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: 90's tot nu

Ruud de Wild is bekend als radio-dj, kunstenaar en presentator. Sinds kort is hij coach bij No Limits Network. Jongeren die beperkt worden, maar zich niet beperkt voelen, gaat hij coachen om radio te maken.Tot 30 april was hij zelf dagelijks te horen in de middag met zijn programma ruudewild.nl op Radio 538, een zender waar hij jarenlang thuis was met korte uitstapjes naar Q-Music en 3FM.

Ruud de Wild boeken

Zijn passie voor muziek brengt hem al op jonge leeftijd bij de radio. Assistent bij de AVRO is voor hem het opstapje naar een mooie carrière als Nederlands radio-dj. Een korte terugblik vertelt ons dat Ruud van assistent opklimt naar producer en al snel als dj aan de slag mag bij Hitradio, het huidige Radio 538.  Zijn eerste eigen programma’s Wild in the Weekend en The Jungle worden vrijwel direct een succes. Het blijft niet enkel bij radio en Ruud de Wild vindt ook zijn weg naar televisie. Dat begint eveneens bij een muziekzender, TMF, en vanaf 1998 zien we hem als presentator voor BNN met programma’s als Top of the Pops. Een baan als 3FM radio-dj blijkt daar beter bij aan te sluiten en Ruud stapt over.

Boekingen van Ruud De Wild

Na enkele jaren bij de publieke omroep keert hij terug naar Radio 538 en kort daarop presenteert hij samen met Bridget Maasland het populaire televisieprogramma Big Brother. Tussen 2007 en 2010 is hij samen met Jeroen Kijk in de Vegte te horen in Ruud de Wild in de Morgen, de ochtendshow van Q-Music.Naast zijn werkzaamheden voor radio en televisie is Ruud kunstenaar. Hij is vooral bekend van zijn schilderijen, waarin hij bekende songteksten verwerkt. In 2006 bracht hij een eigen kunstboek uit genaamd Every Poet is a Thief; zijn leven vertaald naar een boeiende serie schilderijen.

Direct Ruud de Wild boeken? Klik hier voor boekingen van Ruud de Wild


Toon meer