Roy Raymonds boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Een aantal jaren geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met succes. Roy Raymonds kwam direct in het populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen. Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man Bijt Hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd Roy Raymonds de Artiest van de week bij Tros sterren.nl en is Roy Raymonds bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

Roy Raymonds boeken

In korte tijd wist Roy Raymonds vele fans om zich heen te verzamelen. Roy Raymonds is één brok energie die elk zaal verandert in een Arena! Met zijn hits als “Ik heb een knalrooie rubberboot”, “Ga je met me mee”, “Sneeuwblind” en “Zomer op het plein” laat Roy Raymonds de zaal bruisen! Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast op de vele grote podia's zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, de TV-Oranje & Radio NL zomertoer, het Mega piratenfestijn, TT assen, enz.

Boekingen van Roy Raymonds

Roy Raymonds treedt nog steeds met heel veel plezier op op bruiloften en bedrijfsfeesten waar hij iedere keer weer het dak eraf krijgt. U hoeft niet verder te zoeken… gewoon Roy Raymonds boeken! In een act van 30 minuten komen alle gezellige feesthits van Roy Raymonds voorbij. Hits zoals “Een knalrode rubberboot”, “De Reiger/Vliegerlied” en vele andere feesthits.

Direct Roy Raymonds huren? Klik hier voor boekingen van Roy Raymonds

Roy Raymonds boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roy Raymonds

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-