Rikki De Jong (GTST) boeken

Let op! 1 x 20 minuten + 10 minuten meet & greet!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop

Robin Martens (Heemskerk, 16 maart 1992) is een Nederlands actrice, zangeres, danseres en model, voornamelijk bekend door haar rol als Rikki de Jong in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden. Ze is eveneens bekend van haar rol als Floor van Rossum in de speelfilm Radeloos en als model voor modereportages in onder andere de Vriendin.

Rikki De Jong (GTST) boeken

Martens werd geboren in 1992 in Heemskerk. Op 4-jarige leeftijd werd bij haar leukemie geconstateerd, waarvan ze pas op 11-jarige leeftijd genezen van werd verklaard.[1] Ondanks haar ziekte begon Martens op jonge leeftijd met dansen. Na klassiek ballet volgden ook hiphop en jazzballetlessen. Naast dansen ging Martens ook zingen en trad toe tot een band. Met de combinatie van zang en dans behaalde Martens de finale van het televisieprogramma High School Musical en een paar jaar later een karaoke TMF Award. Martens was daarnaast werkzaam als model. Ze deed onder andere modereportages voor Vriendin en Fancy.

Boekingen van Rikki De Jong (GTST)

Martens maakte haar acteer debuut in de jeugdfilm Radeloos, naar het boek van Carry Slee. Sinds 27 september 2010 is ze te zien als Rikki de Jong in Goede tijden, slechte tijden. In eerste instantie zou ze slechts een gastrol vervullen, maar haar rol werd omgezet tot een vaste. Met haar Goede tijden, slechte tijden-collega's Raynor Arkenbout, Guido Spek en Ferry Doedens bracht Martens in juli 2011 de single Jij uit, die in de iTunes Top 30 3e plaats bereikte. Sindsdien is zij vaker als zangeres in de serie te zien geweest. Op 6 maart 2015 zong Martens als Rikki Waar ben jij, een lied dat een belangrijke rol speelde in de afgelopen maanden van de serie. Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan, waarvan 'Waar Ben Jij' zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show, waarin uiteraard haar bekende hits uit de serie voorbij komen. De show wordt aangevuld met bekende Top 40 hits. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet.

Direct Rikki de Jong huren? Klik hier voor boekingen van Rikki de Jong

Rikki De Jong (GTST) boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rikki De Jong (GTST)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Pop€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€1.975,-