Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken

Prijscategorie: € 10.000,- tot € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 15-20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eurodance

Wil jij Reel 2 Real boeken voor jouw 90’s party of event? Het overweldigende succes in de hitparade van The Mad Stuntman was grotendeels te danken aan zijn blockbuster-single uit 1994, ‘I Like To Move It’ onder de merknaam Reel 2 Real.

Reel 2 Real boeken

Hij was het vocale deel van een duo met de legendarische dansmuziekproducent Erick Morillo. De grote hit sprong voor het eerst in het VK. En baande zich daarna een weg omhoog in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en Hot Dance Club Play-hitlijsten. Het werd een #1 record in België, Canada, Frankrijk en Nederland. En werd gecertificeerd goud in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

90’s artiesten boeken

Het album ‘I Like To Move It’ en een haastig opgenomen videoclip om aan de vraag naar het nummer te voldoen, stuwden The Mad Stuntman onmiddellijk naar de hoofdpodia onder neonlichten in alle uithoeken van de wereld. In minder dan een maand tijd waren er 1,5 miljoen exemplaren van de plaat verkocht. En het geroezemoes was aan de gang. Sommigen omschrijven het nummer als een Housejam.Anderen noemen het Reggae Fusion. En muziekliefhebbers aan de andere kant van de Atlantische Oceaan noemen het Eurodance. Hoe het ook heette, het lied was opruiend. The Mad Stuntman had zijn groove gevonden en zijn monsterhit verbrandde radiostations en dansvloeren overal, van Brooklyn tot Brussel.

Boekingen van Reel 2 Real

Zanger en songwriter The Mad Stuntman en de, helaas overleden, legendarisch dance producer Erick Morillo waren samen verantwoordelijk voor het mega succes van de wereldhit ‘I Like To Move It’. Dankzij de verkoop van bijna vier miljoen exemplaren wereldwijd, werd The Mad Stuntman meteen een veel gevraagde artiest over de hele wereld. ‘I Like To Move It’ werd gebruikt als themasong in de populaire film ‘Madagascar’. En zelfs grote mega concerns als McDonald’s, Dunkin’ Donuts en Jeep hebben deze legendarische track gebruikt in hun reclame-uitingen. Kortom; Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman domineert de jaren ’90 hitlijsten met hun mega hit. En brengen nog steeds dezelfde sfeer naar podia over de hele wereld!

Direct Reel 2 Real boeken? Klik hier voor boekingen van Reel 2 Real

Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15-20 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenEurodanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand