Ray Klaassen boeken

€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Ray Klaassen bekend van de allereerste editie van de RTL4 kijkcijferhit ‘The Voice Of Holland’ kwam in 2010 tot en met liveshow 2. Ray’s landelijke bekendheid kreeg in de zomer van 2010 een enorme boost. Met zijn rode puntschoenen overviel hij de kijker met een sublieme auditie die alle coaches direct deed omdraaien.

Ray Klaassen boeken

Zijn bekendste jingle: ‘M’n dag is goed’ schreef hij samen met Joost Griffioen voor de ochtendshow Rinkeldekinkel met Jeroen van Inkel. Daarna volgden vele jingles voor diverse stations en deed hij een item op Q-music waarbij iedere vrijdagochtend een song werd geschreven en gedraaid. Het werd duidelijk. Hij nam afscheid van de radio en koos voor het artiestenvak om de radio op een andere manier weer op te zoeken. Dat Lukte!

Boekingen van Ray Klaassen

Na zijn ‘move’ door met ‘The Voice of Holland’ mee te doen kreeg Ray een platendeal en publishingdeal aangeboden door niemand minder dan Eelko van Kooten. (Spinning) Ray’s nummers werden grijs gedraaid op 100% NL. ‘Tussen nu en nooit’ en ‘Ik ben terug’ werden goed opgepikt. Deze laatste single bereikte de 9e plaats in de top 10 van 100% NL. Later bracht Ray in eigen beheer i.s.m Hugo Hoeksma ‘Het Licht’ uit. Dit bleek het begin van een mooie samenwerking tussen Ray en zijn nieuwe platenlabel: About Neo. Ray schrijft ook liedjes voor diverse bekende artiesten.

Direct Ray Klaassen huren? Klik hier voor boekingen van Ray Klaassen

Ray Klaassen boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ray Klaassen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederpop€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand