Rank 1 boeken

* DJ * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Dance / Trance

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Rank 1 is een Nederlands dj- en producerduo, bestaande uit Piet Bervoets en Benno de Goeij. Bervoets en De Goeij ontmoetten elkaar in 1997 op een feest. Piet was reeds dj en had zijn eigen studio, Benno had een klassieke muziek achtergrond en was zeer geïnteresseerd. Ze besloten samen te gaan werken. De eerste bekendheid behaalden ze met het project R.O.O.S. dat met Instant moments een top 20-hit wist te behalen. Na vele uitgaven onder verschillende namen, ontstond in 1998 de naam Rank 1, als een grap omdat het hen leuk leek op de eerste positie van de hitparade te staan met deze naam.

Rank 1 boeken

De grap werd werkelijkheid toen in 2000 hun eerste hit Airwave de nummer-1 positie bereikte in verschillende hitlijsten. Hierna kregen ze vele successen, waaronder de remix van Superstring van Cygnus X. Zelf scoorden ze hits met Such is life (2001), Awakening (2002) en Breathing (2003). Hiernaast verzorgden ze remixes voor verschillende artiesten, zoals System F (Cry), Baby D (Let me be your fantasy) en Push (Journey of life). Ook voor het ID&T-dancefeest Sensation heeft Rank 1 meermalen het themanummer geproduceerd. In 2000 was dit hun remix van Superstring van Cygnus X. In 2001 was dit Such is life en voor de White Edition van Sensation in 2003 Sensation The Anthem 2003.

Boekingen van Rank 1

In de weekeinden toert Bervoets rond met de Rank 1 Dj set, terwijl De Goeij nieuwe sounds creëert. Door de week hebben ze dan voldoende inspiratie om nieuwe platen uit te brengen.

Direct Rank 1 huren? Klik hier voor boekingen van Rank 1

Video afspelen

Rank 1 boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag