Ralf Mackenbach boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: NL/Engelstalig

€1.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). In 2009 won Ralf, op 13 jarige leeftijd, het Junior Songfestival met zijn nummer ‘Click Clack’. Later dat jaar sleepte hij met dit nummer ook de Europese overwinning in Kiev binnen. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond Ralf wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf Mackenbach boeken

Ralf, die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Daarnaast sleepte Ralf zijn eerste platencontract binnen bij EMI Music. Zijn eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove’, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’. Het tweede album ‘Moving On’, een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance’, ‘Vandaag is het Feest!’ en ‘Samen Sterk’. ‘Samen Sterk’ wordt tevens de titelsong voor de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris’. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die juli 2012 in première ging.

Boekingen van Ralf Mackenbach

Inmiddels is Ralf weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid. Dit is zeker merkbaar op zijn derde album ‘Seventeen’, dat in oktober 2012 uitkwam bij platenlabel Cloud 9 Music. Voor dit album werkte Ralf, naast zijn vaste producers Future Presidents, Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, ook samen met nieuwe toonaangevende dj’s. Ook is Ralf zelf aan het schrijven en componeren. In september 2013 kwam zijn single ‘Disco Dude’ uit. Ralf schreef deze hit samen met Wouter van der Veken, een Belgische producent. Momenteel is Ralf druk bezig met zijn studie technische natuurkunde op de Technische Universiteit van Eindhoven, maar ook muzikaal blijft hij een bezige bij! In 2015 komt er een solo single en een duet van hem uit!

Direct Ralf Mackenbach huren? Klik hier voor boekingen van Ralf Mackenbach

Video afspelen

Ralf Mackenbach boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.995,-
€695,-