Radio U2 (U2 Tribute Band) boeken

Gage is excl. reiskosten
€1.200,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1200,-
 • Duur
  1 x 60-70 minuten OF 2 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  U2 Tribute

RADIO U2 brengt de show van U2 terug naar de essentie: de muziek! De muziek die vanaf eind jaren '70 elk decennium weer vernieuwend en succesvol is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel U2 fans in alle leeftijdscategorieën compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van hun radiokrakers worden ingezet.

Radio U2 boeken

Hits als: One, With or Without You, Sunday Bloody Sunday, Ordinary Love en vele anderen. RADIO U2 is de perfecte band om de magie van deze hits over te brengen! RADIO U2 (voorheen U2-4-U2) wordt gezien als één van de meest populaire U2 tribute bands van Nederland en omstreken. De band heeft naast een nieuwe naam, twee nieuwe topmuzikanten, die hun sporen als sessie- en studiomuzikant ruimschoots verdiend hebben.

Boekingen van Radio U2

Zanger Erwin Weening (broer van Dennis Weening) leeft voor het podium en heeft een strot zoals je dat alleen van Bono kent. Hierdoor is het charisma van deze groep is een genot om te aanschouwen. Bekend, maar toch eigenzinnig! Bij RADIO U2 gaan alle registers open! Een 'Unforgettable Fire'!

Direct Radio U2 huren? Klik hier voor boekingen van Radio U2

Radio U2 (U2 Tribute Band) boeken

€1.200,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio U2 (U2 Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60-70 minuten OF 2 x 50 minutenexclusief4 personenU2 Tribute€1200,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand