Rachel Traets boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Kids

De 15-jarige Rachel Traets heeft Nederland in 2011 wederom op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer ‘Teenager’ bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens het liedjesfestijn voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

Rachel Traets boeken

De dolblije ster in wording heeft ook al haar eerste platencontract getekend bij Cloud 9 Music. Dit resulteert direct in een nieuwe single, ‘Never Nooit!’, wat tevens de titelsong is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel is inmiddels ook een feit, met daarop ook haar single ‘Knock Out’ waarmee ze al voor lange tijd in de Kids Top 20 staat. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Daarnaast stond zo wederom op het podium tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012, met een indrukwekkende opening.

Boekingen van Rachel Traets

In het voorjaar kwam ze met een nieuwe single ‘Me, Myself and I’ samen met de jonge rapper Monsif, wat resulteerde in een leuke, muzikale samenwerking. Voor de periode rond het kinderfeest Sinterklaas zorgt een samenwerking met Testpiet voor een vrolijk sinterklaasliedje, namelijk ‘Sinterklaas, Sinterklaas’, welke ook op de CD staat van de Club van Sinterklaas. In het begin van 2014 mogen we weer iets nieuws verwachten.

Direct Rachel Traets huren? Klik hier voor boekingen van Rachel Traets

Rachel Traets boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rachel Traets

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonNederlandstalig / Kids€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.195,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand