Pur Sang boeken

Vanaf gage / Ex eventuele reiskosten / Pianist kost extra
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  max. 2 uur
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 3 personen
 • Soort
  Akoestisch trio
 • Genre
  Acappella / Close Harmony

A Capella Trio Pur Sang bestaat uit zangeressen Isabel Delemarre, Marieke Zevenbergen en Maartje Waanders: drie solisten met een liefde voor samenklank. We brengen a capella versies van bekende stukken ten gehore in de kleinst mogelijke vorm van harmonie: '3'. Pur Sang heeft in de loop der tijd een bijzondere eigen klank ontwikkeld die mensen raakt. Met onze totaal verschillende muzikale invalshoeken en ieder ons eigen professioneel specialisme, is Pur Sang heel divers en flexibel. Zo bieden we de zeldzame mogelijkheid om zowel pop-, jazz- als klassieke muziek binnen één optreden op professioneel niveau uit te voeren.

Pur Sang boeken

Pur Sang treedt veel op, maar heeft zich gespecialiseerd in muziek bij huwelijksceremonies. We zijn de trotse winnaar van de Dutch Wedding Awards en mogen onszelf daarmee Nederlands 'Beste Bruilofts-Entertainmentbedrijf' noemen. Dat zegt niet alleen iets over onze muzikale kwaliteiten, maar ook over de zorg en professionaliteit waarmee we de muzikale omlijsting van huwelijksceremonies omringen.

Boekingen van Pur Sang

Met onze pianist Dennis Weelink vormen we het Pur Sang Close Harmony Ensemble: een nog diverser muzikaal gezelschap. Dennis voorziet ons met zijn prachtige pianospel van begeleidingen waarop Pur Sang kan schitteren, zowel solo als 'in Close Harmony'.Wilt u gebruik maken van deze optie met Dennis erbij? Vermeld dit dan in de aanvraag.Ook te boeken als Pur Sang Xmas.

Direct Pur Sang boeken ? Klik hier voor boekingen van Pur Sang

Pur Sang boeken

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pur Sang

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch triomax. 2 uurExclusief en techniekOn stage: 3 personenAcappella / Close Harmony€1450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€2.250,-