Plork & de Aannemers boeken

Dampende en stampende rockmachine
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest / Rock

Wil jij Plork & de Aannemers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Plork & de Aannemers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Plork & De Aannemers

Plork en de Aannemers bestaan uit een metselaar, stukadoor, timmerman en een idioot die zich de afgelopen vijf jaar zich op de kaart hebben weten te zetten. Plork en de Aannemers is het bewijs dat een band, die begon een kroeg, kan uitgroeien tot een feestband die nu al op menig opdrachtgever versteld heeft laten staan. Deze band is echt multi-inzetbaar.

Feestband boeken

Denk hierbij aan een festival, discotheek, feesttent of een klein café. Jij noemt het en Plork en de Aannemers komen spelen. De band is zeer flexibel hier in en willen in alles meedenken. Wat maakt Plork en de Aannemers nu een populaire band? Dit komt omdat het feest en geingehalte erg belangrijk is voor de band. Dit maakt de band zeker onderscheidend ten opzichte van de andere bands. Daar draait het om. Dat de bezoekers met een lach naar huis gaan. “Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet! “, aldus Plork en de Aannemers. Gegarandeerd dat Plork en de Aannemers voor zorgen.

Boekingen van Plork & de Aannemers

Enkele hoogtepunten uit dit vijf jarig jubileum zijn : Zwarte Cross, Dauwpop en Dutch Valley. Daarnaast waren de heren een veel geziende gast bij 3FM. Zo waren ze regelmatig te gast bij het Glazen Huis, Freaknacht, Ekstra weekend en Stenders Late Vermaak. Plork en de Aannemers boeken voor je event is zeker een toegevoegde waarde. Naast de stevige rock muziek, komt ook de nodige hoempapa muziek voorbij. Kortom het is een reis door verschillende muziekstijlen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Plork & de Aannemers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Plork & de Aannemers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Plork & de Aannemers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Plork & de Aannemers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Plork & de Aannemers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Plork & de Aannemers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Plork & de Aannemers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Plork & de Aannemers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Plork & de Aannemers

Plork & de Aannemers inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Plork & de Aannemers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllround / Feest / Rock€6995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand