Piet Veerman boeken

€3.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Oldies

Piet Veerman is natuurlijk bekend geworden als leadzanger van 1 van Nederlands beste en meest succesvolle popgroepen aller tijden: The Cats! Piet verliet deze formatie en ging solo verder. Dat zijn grote fans snel gewend raakten aan Piet Veerman als soloartiest, bewees hij met zijn eerste grote hit 'Sailing Home'. Dit nummer steeg als een komeet op de hitlijsten en stond 5 weken lang nummer 1 in Nederland en België. Als leadzanger/ componist/ tekstschrijver en gitarist heeft Piet samen met de Cats en sinds '85 solo, meer dan 30 gouden, platina en diamanten albums in ontvangst mogen nemen. Dertig jaar successen in twintig landen en nog steeds gebruikt hij zijn gitaar om nieuwe melodieën van de juiste akkoorden te voorzien of bestaande melodieën in een nieuwe vorm te gieten.

Piet Veerman boeken

Het leukste van het vak vind hij het (scheppende) werk in de studio en ook het zelf componeren en teksten schrijven. Er zijn dan ook heel wat composities en teksten van zijn hand aan 't vinyl toevertrouwd, waaronder titels als Where I've been wrong, Country Woman, Dreams, Lonely Walk, Let's Dance, Rolling on a River, Trying to Explain etc.

Boekingen van Piet Veerman

Maar het blijft voor hem altijd tijdrovend en daarom pakt hij net zo lief een bestaande melodie om die in een nieuw jasje naar eigen snit te steken. Voorbeelden van liedjes die zich daarvoor lenen zijn o.a. “A Good Year For The Roses” en “Imagine”.

Direct Piet Veerman huren? Klik hier voor boekingen van Piet Veerman

Piet Veerman boeken

€3.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piet Veerman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonOldies€3650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.995,-
€3.300,-