Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken

* Pianoshow * Duur: 2 x 45 + 1 x 60 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 3-5 personen * Genre: Allround * Dit is een vanaf gage!

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Piano Toppers is een uitgesproken en herkenbaar muziekconcept gebaseerd op het Amerikaanse duelling piano's succes. De uitstraling/entourage van Piano Toppers is van hogere kwaliteit dan de gemiddelde pianoshow die in Nederland te zien is.

Pianotoppers boeken

Piano Toppers spelen op hun herkenbare witte vleugels voorzien van glitters en een wit drumstel. Piano Toppers staat voor de toppers uit het piano circuit voorzien van een “over the top” uitstraling Doel: bij elke show kwaliteit neerzettten op zowel entourage en muziek. Doelgroep: bedrijfsfeesten, horeca, publieksevenementen etc.

Boekingen van Pianotoppers

Piano Toppers brengt muziek voor elk wat wils. Verzoeknummers worden altijd gehonoreerd door de pianisten. Indien het feest/event erom vraagt brengt Piano Toppers ook wat meer Nederlandstalig/feest repertoire. Piano entertainment op het allerhoogste niveau met de beste piano hits, ook verzoeknummers zijn mogelijk, veel interactie tussen de pianisten onderling en het publiek.

Direct Pianotoppers huren? Klik hier voor boekingen van Pianotoppers Duelling Pianoshow

Video afspelen

Pianotoppers Duelling Pianoshow boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-