The Pianohouse boeken

Bestaat uit: 3 pianisten, een bassist + een drummer
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Pianohouse boeken voor jouw party of event? The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano, won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

The Pianohouse boeken

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. Een entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers. Dát moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen. Met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten. En allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.

Gelouterde, professionele muzikanten

Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat. 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief ‘The Pianohouse’. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge ‘chemie‘ is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

Boekingen van The Pianohouse

De muzikanten houden op ieder moment ‘feeling’ met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd. Waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met The Pianohouse bepaal jezelf je muzikale sfeermenu.

Direct The Pianohouse boeken? Klik hier voor boekingen van The Pianohouse

The Pianohouse boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Pianohouse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen5 personenAllround€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand