Party Kryner boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Party Kryner boeken

  • Semi-live act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Duits / Apres-Ski
  • Gage voor provincie Limburg! Overigen zie tekst onder!

Feest vanaf de eerste seconde! met de snelst groeiende feestact uit het Zuiden!  Party Kryner "spreekt uit als krainer" zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een set van Party Kryner is gegarandeerd feest. 2 top muzikale atleten hebben elkaar een paar jaar geleden gevonden en vanaf de eerste dag schiet het duo en het aantal optredens als een komeet naar de top.

Party Kryner boeken

Aan alles is gedacht en niks wordt aan het toeval over gelaten. We nemen een virtuoos die als geen ander op "Steirische Harmonika" (Accordeon) speelt en een zanger / entertainer van top formaat. Mix dit met een grote doses humor en muzikaliteit dan heb je Party Kryner. De reacties zijn altijd razend enthousiast. Kreten als "een unieke act, wat niemand doet en kan" volgen na bijna ieder optreden. En het terugvraag gevaar bij deze 2 heren is dan ook erg hoog.
 

Boekingen van Party Kryner

Eigenlijk moet je het live zien en horen, maar in dit filmpje krijg je een idee van het repertoire en sfeer van een Party Kryner Show. Ideaal geschikt voor Oktoberfest, zittingen, meifeest, zomerfeest schuttersfeest, carnavalszitting eigenlijk voor ieder evenement geschikt. Een breed repertoire alle in eigen stijl gebracht.

Prijs voor Brabant en Gelderland, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel € 895,- en overige provincies € 1045,-.

Direct Party Kryner huren? Klik hier voor boekingen van Party Kryner


Toon meer