Part 1 boeken

€4.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4695,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Opgericht in 1987 veroverde dit orkest een onomstreden top-positie in de theater- en evenementenwereld. “Part 1” heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Pien Schneider een absolute meerwaarde betekent. Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt.

Part 1 boeken

De verscheidenheid in het repertoire van de “Part 1” is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter. Op deze wijze heeft “Part 1” mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals ; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen. Ook bekende internationale artiesten zoals ; Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van “Part 1”. Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theater-tours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs. Door de brede inzetbaarheid van de “Part 1”, heeft de band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland.

Boekingen van Part 1

De perfecte geluidsbeheersing evenals de indrukwekkende lichtshow – bediend door de drie personen tellende crew – completeren het totale audio-visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg en met behulp van de beschikbare technische en artistieke logistiek, het evenement naar een nóg hoger niveau te tillen. De “Part 1” biedt U een totaalconcept tegen een concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is; Het applaus is voor U!

Direct Part 1 huren? Klik hier voor boekingen van Part 1

Part 1 boeken

€4.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Part 1

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband4 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€4695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten