Pablo Discobar boeken

  • DJ duo
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Exclusief geluid en techniek
  • On stage: 2 personen
  • Genre: Classics / Disco
  • Oude klassiekers in een discojasje

Pablo Discobar Soundsystem is een samenwerking tussen Jeroen en Rob. Deze twee echte muziekliefhebbers presenteren je de vrolijke en leuke kant van de dance muziek. Ze draaien een heerlijke mix van oude klassiekers en hitjes in een vrolijk discohouse jasje. Dagelijks zijn ze bezig met het updaten van hun muziek collectie. Ze graven dan ook diep op zoek naar de pareltjes van vroeger, maar ook zeker van nu. Hun sound is zo vrolijk en vrouwvriendelijk dat een volle dansvloer gegarandeerd is! 

Pablo Discobar boeken

Het updaten van hun muziekbibliotheek is een dagelijkse bezigheid. Na enkele jaren muziek maken in hun studio hadden ze een duidelijk beeld van wwat ze wilden maken. Met optredens op festivals als Welcome to the Future, Straf_Werk, Amsterdam Open Air, Soenda en podia als residentie in De Marktkantine, Paradiso en BASIS, reist dit duo door heel Nederland. Onlangs ook geland in Parijs (Djoon Club) en Antwerpen (Meatpack) voor radio- en clubshows.

Boekingen van Pablo Discobar

Nu op weg naar het 5e jaar met clubavonden in Utrecht (TivoliV redenburg) en Amsterdam (Paradiso) met headliner-artiesten als Marcellus Pittman, Ge-ology, Maurice Fulton, Dan Shake, Jamie 3:26 en Alma Negra. Ook het 3e festival komt eraan, samen met de Slapfunk crew is er een lokaal festival ontstaan ​​dat binnen een paar weken uitverkocht was.

Direct Pablo Discobar boeken ? Klik hier voor boekingen van Pablo Discobar


Toon meer