OJKB (Ouwe Jongens Krenten Brood) boeken - Bekendeartiestboeken.nl

OJKB (Ouwe Jongens Krenten Brood) boeken

  • DJ-act
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: 90's & 00's Reloaded
  • Inclusief danseressen en gadgets voor € 1.750,-

Ouwe Jongens Krentebrood! Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde. Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair. Het is van origine een ouderwetse Amsterdamse uitspraak maar nu omgetoverd tot een Hip and Happening item voor in uw uitgaansgelegenheid, op uw kermis, in uw feesttent, op uw bedrijfsfeest of op uw festival: #OJKB is een feit!

OJKB boeken

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa, in de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken, nu het fenomeen The 90's zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90's en 00's in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren!

Boekingen van OJKB

Met het strakke doch classic design van het artwork is #OJKB een musthave in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival. #OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 90 minuten en is te bestempelen als "Het feest der herkenning" maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek!

Direct OJKB huren? Klik hier voor boekingen van #OJKB


Toon meer