Terug van weg geweest: K-Otic!

Vorige week werd via Telegraaf bekend gemaakt dat K-otic werkt aan een reünieconcert. Dé popsensatie uit Starmaker is een crowdfundingactie gestart om hun plannen te realiseren. Als K-otic minimaal 1000 kaarten verkoopt, gaat de reünie daadwerkelijk plaatsvinden op 10 december 2016. Meer info over de actie, vind je hier! 

De sociale media ontplofte en vrijwel alle Nederlandse radiostations besteedde aandacht aan dit heuglijke nieuws. Het bericht van Telegraaf is inmiddels ruim 6000 keer gedeeld op Facebook! Vrijdagochtend was de groep te gast bij Mattie en Wietze om te vertellen dat ze, naast het eindconcert in december, ook zullen optreden tijdens De Foute Party van Q-music eind juni. Gisteren was K-otic in de studio bij Carlo’s TV Café, waar ze hun eerste optreden in lange tijd deden. 

Naast het eindconcert in december en het optreden tijdens De Foute Party van Q-Music, is de groep beperkt beschikbaar voor boekingen. Meer info? Neem contact met ons op: 0486 - 830 194 of via info@vibe-entertainment.nl

Terug van weg geweest: K-Otic!